last_minute_tips

Lastminute Tips
Des te minder wensen je aan de vakantie stelt des te minder je vakantie waarschijnlijk kosten. Wil je toch goedkoop op vakantie, dan is een lastminute vakantie zo geboekt. Denk er wel aan dat lastminute reizen niet altijd beschikbaar zijn (zeker in het hoogseizoen is er minder keuze). Als je de reis zo’n 3 á 4 weken van te voren boekt heb je meestal nog voldoende keus, tegen een, wel iets duurder, maar nog steeds gereduceerd tarief in vergelijking met de catalogusprijs van de reis.

Herkomst Lastminute
Vroeger waren de lastminute reizen niet verkochte reizen waar het reisbureau via een contract aan vast zat. Om de kosten terug te verdienen werden deze reizen net voor de vertrekdatum veel goedkoper aangeboden. Daar komt dan ook de term
lastminute vandaan. Omdat mensen die een vakantie wilden boeken dit al snel doorhadden, dat ze nog op het laatst reizen te boeken waren tegen kortingen, werd het al snel een hype om te wachten op de beste aanbiedingen. Gegarandeerd succes dus!De beste tip die wij u kunnen bieden is z.s.m. boeken. Een lastminute blijft namelijk niet wekenlang. Veel mensen zien dit, en zullen dus snel tot boeken overgaan. Aangezien lastminutes de laatste “resten” zijn die niet verkocht zijn is de voorraad beperkt en zijn er maar een beperkt aantal vliegtuigstoelen en hotels/appartementen beschikbaar. Snel boeken is dus belangrijk!

© Lastminuteturkijespanje.nl